Kapcsolat

Four Skills Kft.
2016 Leányfalu, Őz u.25. (!! NEM IRODA !!)
adószám:23394801-2-13

Mobil:   +36-70/507-33-53
E-mail: info@4skills.hu

Four Skills

A FOUR SKILLS nevet azért választottuk, mert jelentése a NÉGY KÉSZSÉG; amely az olvasás, az írás, a beszéd- és hallott szöveg értése.
A négy készség nem más, mint maga a nyelvtanulás. Ezek nélkül senki sem lesz képes az idegen nyelvet elsajátítani, bármelyik nyelvről is legyen szó.
Mi nem kínálunk csodamódszert, sőt nem is hiszünk ennek létezésében!
A készségeket együtt kell fejleszteni, az egyiknek alapfeltétele a másik. Nem lehet csak egyet kiragadni, hiszen az autó sem fog egy keréken menni.
Persze, az igényeknek megfelelően lehet egyik vagy másik készségre nagyobb hangsúlyt fektetni, mert a tanulónak erre van nagyobb szüksége. Például sok üzleti levelet kell írnia, vagy folyton telefonon kell beszélnie.
A nyelvtanulás bármelyik módszeréről legyen szó, legfontosabb a kitartó tanulás. A Four Skills Nyelviskola az integrált oktatás bevált módszerében hisz, és ezt követi. Ami szakmailag nem megalapozott, vagy csak marketing fogásként a tanuló becsapására épül, azt mi elutasítjuk.
Nálunk biztos lehet abban, hogy kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező tanárokkal találkozhat akár magyar, akár angol anyanyelvű.
Én magam több mint húsz éve tanítok és közel tíz éve vezetek nyelviskolát. Legyen ez a garancia, hogy nálunk találja meg azt a nyelviskolát, amit mindig is keresett!

Lissák Bertalan
igazgató